X

Skoletasker

Du kan sikkert selv huske, hvor spændende det var at få din første skoletaske. Den er stadig det helt nye skolebarns vigtigste udstyr, og de små i dag har helt sikkert gode idéer til, hvordan den skal se ud.

Købet bør ikke være impulskøb, for der er nemlig mange vigtige funktioner, som skal være i orden. De fleste skoletasker til de yngste elever har fokus på at være ergonomisk rigtige til de små, spinkle rygge.

En ergonomisk korrekt skoletaske har to skulderstroppe, du kan regulere i takt med at dit barn vokser. Husk, at tasken ikke må hænge og slaske nede ...

læs mere
... på lænden. Den skal sidde højt oppe på ryggen. Tjek stroppernes længde af og til. Nogle gange kan de løsne sig lidt, men det er nemt og hurtigt lige at få de regulerbare stopper på plads igen. Stropperne skal helst være brede og polstrede for at skåne ryggen mest muligt. Vi har sørget for et bredt udvalg af kvalitets skoletasker i vores webshop og i vores butikker. Fælles for dem er, at de matcher vores krav til kvalitet, holdbarhed og design.

Køb skoletasken i god tid til de mindste. De vil nyde at gå og glæde sig, stille spørgsmål og have lidt sommerfugle i maven, når de stille og roligt forbereder sig på at skulle til at gå i skole. Plads til penalhuset, drikkedunk, madkasse og gymnastiktøj er en selvfølge, ligesom der også er indbyggede reflekser, så de kan ses i trafikken når vintermørket hersker.

Køb af skoletasker til større børn kan godt være en udfordring. Madkassen kræver måske ikke så meget plads mere, men det gør til gengæld computeren, som der skal være plads til. Mængden af lektier og skoleprojekter stiger også, så der skal være god plads til store bøger, mapper og plancher.

En lang hængende skuldertaske, en crossover eller en stor håndtaske eller sportstaske med håndtag eller strop, gør det ofte ud for en skoletaske. Vi har bestræbt os på at samle alle disse muligheder i vores webshop så du let kan finde en god skoletaske, som kan opfylde alle krav & ønsker.

Hos CarrieAlong har alle kendte mærker fra bl.a. Jeva, Lego, Haglöfs, Fjällräven & Eastpak. Klik løs og se det store udvalg her.