XKUNDESERVICE


Vi har samlet en række svar så du nemmere kan få en hurtig afklaring på dine spørgsmål. Finder du ikke svaret på det du søger, kontakt da venligst vores kundeservice
   

1) LEVERING & FRAGT:

Leveringstid 
Du modtager som oftest varerne allerede næste hverdag på den adresse du har anført i din bestilling, forudsat din bestilling er modtaget senest kl. 09:00.
Bemærk at pakker til øer som oftest tager 2-4 dage før de når frem.


Leveringspriser 
Bestiller du for over kr. 499,00 er fragten gratis til nærmeste GLS pakkeshop.
Bestiller du for kr. 499,00 eller mindre koster fragten kr. 25,00 til nærmeste GLS pakkeshop.

Du kan mod et mindre gebyr vælge andre leveringsmetoder end GLS pakkeshop.

Leveringsmetoder 
Vi tilbyder levering med GLS.
Du bestemmer selv om du ønsker varerne sendt til din privatadresse, din arbejdsplads eller udleveringssteder med sene åbningstider.

Udleveringsteder med sene åbningstider 
Oversigten over udleveringssteder (”pakke shops”) finder du her. Indtast f.eks. dit postnummer og et kort over de nærmeste ”pakke shops” og åbningstiderne vises på skærmen.

Forsendelse til udlandet 
Ved levering til udlandet bedes du kontakte vores kundeservice for at høre nærmere om priser m.v.


 

2) RETURNERING & REKLAMATION:

Returret 


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på CarrieAlong.dk.


Bemærk at vi på CarrieAlong.dk udover de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret også tilbyder mulighed for gratis at bytte til en anden vare eller et gavekort i 30 dage efter købsdatoen.
Hvis du ønsker at benytte dig af muligheden for at bytte tilbyder vi dig gratis returfragt. Klik her for at bestille din gratis returlabel.
I tilfælde af ønske om bytning udstedes et gavekort, som er gyldigt i 5 år. Dermed kan du i ro og mag finde den rigtige vare eller gemme gavekortet til en senere lejlighed.

Hvis du ønsker at benytte dig af 14 dages fortrydelsesretten (og tilbagebetaling af penge til det kort som blev benyttet ved købet) tilbyder vi dig køb af returfragt til reduceret pris. Klik her.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til vores kundeservice: info@carriealong.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil varen er overleveret til os.

Varerne sendes til: 
CarrieAlong.dk
Bødkervej 7
5750 Ringe

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Se kundeservice afsnittet om billig returfragt.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CarrieAlong.dk
Bødkervej 7
5750 Ringe


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav


Returret ved gaver: 
Er det til en gave tilbyder vi forlænget returret således at de 14 dage først er gældende fra den dag du giver gaven. Information herom skal skrives i kommentar feltet ved bestilling. 

 
Bytteservice
På CarrieAlong.dk tilbyder vi udover de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret også tilbyder mulighed for gratis at bytte til en anden vare eller et gavekort i 30 dage efter købsdatoen.


Hvis du ønsker at benytte dig af muligheden for at bytte tilbyder vi dig gratis returfragt. Klik her for at bestille din gratis returlabel.
I tilfælde af ønske om bytning udstedes et gavekort, som er gyldigt i 5 år. Dermed kan du i ro og mag finde den rigtige vare eller gemme gavekortet til en senere lejlighed. 

BEMÆRK: Ønsker du at fortryde dit køb og modtage penge retur (i stedet for at bytte), se da nedenstående afsnit om køb af billig returfragt. 


Køb billig returfragt

Hvis du ønsker at benytte dig af 14 dages fortrydelsesretten (og tilbagebetaling af penge til det kort som blev benyttet ved købet) tilbyder vi dig køb af returfragt til reduceret pris. 
Klik her for at købe returlabel. 
BEMÆRK: Ønsker du at bytte til en anden vare tilbyder vi dig gratis returfragt. Klik her for at bestille din gratis returlabel. 


Reklamation 
Som forbruger i Danmark har du 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunde og kan kun opfordre dig til at tage kontakt til CarrieAlong.dk kundeservice, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

Købelovens reklamationsret betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere, skal du sende varen til følgende adresse:

CarrieAlong.dk
Bødkervej 7
5750 Ringe


Vigtigt.
Før du returnerer varen, bedes du kontakte os på info@CarrieAlong.dk, så vi ved at varen kommer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


 

3) BETALING & PRISGARANTI:

Prisgaranti 
Carriealong.dk giver prisgaranti på hele sortimentet. Således er du sikret den bedste pris uanset hvilken vare du køber hos os.

Skulle du mod forventning finde den samme vare til en lavere pris i en dansk online- eller detailkæde matchen vi med glæde prisen.

Prisgarantien gælder i 14 dage fra købsdato og er betinget af følgende;
- Prisgarantien gælder varer, der reelt er tilgængelige, og dermed ikke ved udsolgte varer, ved kø-tilbud, ved ophørsudsalg, og/eller ved tilbud med begrænsede antal.
- Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
- Alle eventuelle gebyrer (f.eks. fragt, kreditkortgebyr m.v.) skal inkluderes i prissammenligningen.

Ønsker du at benytte prisgarantien skal du kontakte vores kundeservice på info@carriealong.dk og medsende dokumentation f.eks. i form af en scannet annonce eller et link til den butik som tilbyder varen til en lavere pris.

Betalingsmetoder 
På CarrieAlong.dk kan du betale med alle gængse betalingskort:

Vi opkræver ikke gebyrer uanset hvilket af ovenstående kort du vælger at betale med.

Hævning på betalingskort  
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra CarrieAlong.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Gavekort & tilgodebevis 
Køb et gavekort til CarrieAlong og glæd en du holder af. Gavekortet gælder i 5 år og du har 14 dages fortrydelsesret.

Gavekortet kan indløses elektronisk på CarrieAlong.dk.

Skriv gerne i notatfeltet på din ordre, hvem gavekortet skal udstedes til (navn & adresse).

Klik her for at købe gavekort.

Du indløser gavekortet ved at skrive gavekortets kode i feltet ”indløsning af gavekort” umiddelbart efter indtastning af dine kunde informationer i ”check-ud” processen.


Hævning på betalingskort 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra CarrieAlong. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det som du har godkendt ved købet. 

 

4) KUNDESERVICE:

Kontakt til kundeservice 
Du kan kontakte os på tlf.: 61 15 15 29 alle hverdage i tidsrummet 10.00-13.00 eller på mail: info@CarrieAlong.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer på hverdage.

Carriealong.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.


Gaveindpakning 
Vi tilbyder samme service på CarrieAlong.dk som i vores fysiske butik, og pakker således gerne dine varer ind til gave uden beregning. Indpakningen foretages af butiksuddannet personale med sans for detaljen, så du kan sætte den direkte på gavebordet.

Du skal blot krydse af i "Ja tak, jeg vil gerne have pakket mine varer ind til gave", så sørger vi for resten.

Ris, ros & gode forslag 
Selv med mere end 100 års erfaring indenfor tasker & lædervarer kan den service & de produkter vi tilbyder dig altid blive bedre.

Vi er meget interesseret i at høre fra dig. Har du et spørgsmål, ris eller ros, en god idé til forbedring af vores hjemmeside eller andet så kontakt os på info@CarrieAlong.dk.


 

5) SIKKERHED:

Sikker e-handel hos Carriealong 
Når du handler hos os er du sikret nettets bedste betingelser. Vi er e-mærket og har således gennemgået en grundig godkendelsesproces som løbende bliver fulgt op af kontrol fra e-handelsfonden.

Carriealong lever således foruden gældende lov også optil en række særlige e-mærke krav. Som kunde har du gratis adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Sikker betaling på Carriealong.
Betaler du med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. På CarrieAlong.dk benytter vi SSL i vores betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken CarrieAlong.dk eller andre har mulighed for at læse dine informationer. Selve transmissionen er godkendt af PBS og sikrer dig den absolut bedst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Behandling af data (persondatapolitik) 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Echolac Nordic ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på carriealong.dk er Echolac Nordic ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@carriealong.dk.


Cookies & logstatistik 
På carriealong.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på carriealong.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere carriealong.dk.

 

6) VILKÅR & BETINGELSER:

Salgs- og leveringsbetingelser 


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra CarrieAlong.dk.

Levering og transport: 
Levering af varer fra CarrieAlong.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Du modtager som oftest varerne allerede næste hverdag på den adresse du har anført i din bestilling, forudsat din bestilling er modtaget senest kl. 09:00.

Bemærk at pakker til øer som oftest tager 2-4 dage før de når frem.

Vores samarbejdspartner GLS (Generel Logistics System) gør sit yderste for at der ikke opstår forsinkelser, men skulle det indtræffe, f.eks. i svært fremkommeligt vejr eller omkring juletid og andre perioder med ekstraordinær travlhed, kan E-tasker.dk ikke drages til ansvar. Såfremt din leverance helt udebliver eller bliver forsinket i mere end 10 dage fremsender vi en ny vare til dig - uden beregning naturligvis.

Fragtmuligheder og priser såfremt din ordreværdi er mindre end kr. 499,00:

Levering med GLS til din foretrukne pakkeshop kr. 25,00.

Levering med GLS til din arbejdsplads kr. 45,00.

Levering med GLS til din privatadresse kr. 90,00.

 

Fragtmuligheder og priser såfremt din ordreværdi er kr. 499,00 eller mere:

Levering med GLS til din foretrukne pakkeshop kr. 0,00.

Levering med GLS til din arbejdsplads kr. 25,00.

Levering med GLS til din privatadresse kr. 50,00.


Risikoen for varerne: 
Risikoen for varer købt på CarrieAlong.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Pris og betaling:
På CarrieAlong.dk kan du betale med alle de gængse betalingskort.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra CarrieAlong.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Selve transmissionen er godkendt af NETS og sikrer dig den absolut bedst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Alle priser er angivet inkl. moms.
Vi opkræver ikke gebyrer uanset hvilket betalingskort du benytter.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit


Hvis du fortryder dit køb: 
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på carriealong.dk. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare.

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til vores kundeservice: info@carriealong.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil varen er overleveret til os.

Varerne sendes til: 
CarrieAlong.dk
Bødkervej 7
5750 Ringe

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Se kundeservice afsnittet om billig returfragt.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CarrieAlong.dk
Bødkervej 7
5750 Ringe

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen:
Når du handler på Carriealong.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.
Kontakt os inden afsendelse, da vi som oftest har mulighed for at fremsende en "pakkelabel" til dig, således at du undgår udlæg til fragt. 

Varen sendes til: 
CarrieAlong ApS
Bødkervej 7
5750 Ringe

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse. 

Børn og unge under 18 åR
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Carriealong.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Trykfejl
Vi gør vores yderste for at alle informationer på Carriealong.dk til enhver tid fremstår korrekt. 

Cookies & logstatistik 

På Carriealong.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på Carriealong.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Carriealong.dk.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Echolac Nordic ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på carriealong.dk er Echolac Nordic ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@carriealong.dk.

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på telefon 61151529 eller info@carriealong.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

   
Juridisk adresse (ikke returpakker): 
CarrieAlong.dk
Echolac Nordic ApS
Clara Pontoppidans Vej 19
2500 Valby
Tel 61 15 15 29
info@carriealong.dk
CVR: 39196387

OBS: Ved returnering af pakker, kan denne adresse ikke benyttes. 
Se afsnittet om retur. Læs mere her 


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.04.2018Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

CarrieAlong.dk

Bødkervej 7

5750 Ringe

E-mail: info@carriealong.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale

om følgende varer/tjenesteydelser: _________________________________________________

 

Bestilt den: _________________________________

 

Modtaget den: _______________________________

 

Dit navn: ______________________________________________________________________

 

Din adresse: ___________________________________________________________________

 

Dato: ____________

 

Underskrift: ______________________________  

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)