X

Kabinekufferter

Find din næste kabinekuffert her

Skal du på en lille smuttur til en spændende storby eller på et weekendeventyr, er en kabinekuffert ofte det bedste valg af kuffert. Du kan tage den med dig ind i flyet, og derfor sparer du en del tid, når du ankommer, da du ikke skal stå og vente på din kuffert ved bagagebåndet.

Rummelig og praktisk

Selvom en kabinekuffert ikke ser ud af meget, er de meget rummelige. Flere modeller kan udvides ved hjælp af en ekstra lynlås, så der bliver et ekstra rum, hvis du kommer i pladsmangel. De moderne kabinekufferter har fire hjul, hvilket gør dem nemme at håndtere og have med på farten. Alle vores kabinekufferter er af en god kvalitet og bygget til at kunne klare de stød og slag, der skulle komme under en rejse.


Husk at tjekke målene

Hvis kufferten skal bruges til en specifik rejse, anbefaler vi dig altid, at du læser flyselskabets regler for målene for kabinekufferter. Du finder ofte svaret på flyselskabets hjemmeside. Der kan være forskellige mål alt efter, hvilket flyselskab du skal rejse med. Derfor er det vigtigt, at du kender målene, så du kan finde den kabinekuffert, der passer til rejsen. Ellers kan du blive opkrævet en ekstra afgift. De fleste flyselskaber bruger dog de samme mål, så derfor kan mange kufferter også bruges ved flere forskellige selskaber.


læs mere

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Du kan finde både hardcase- og softcase-kufferter i forskellige priskategorier, og der er altid et godt tilbud på kufferter på vores webshop. Vi har de førende brands indenfor kufferter, og der kommer løbende nye modeller.

Hvis du skulle sidde med et spørgsmål, sidder vi altid klar i vores kundeservice til at hjælpe dig. Bestiller du inden kl. 9, har vi dag-til-dag-levering, og du kan allerede forvente at have din kuffert næste dag.

læs mere