X
Conwood Pacifica kuffertsæt sort

Flere visninger

Conwood Pacifica kuffertsæt sort

Varenr: CPPPA101-01

Details:

Pacifica er en elegant kuffert...læs mere
 

Status: På lager

Normal pris: 3.745,00 DKK

Tilbudspris 2.246,25 DKK

Du sparer 40% i alt 1.498,75 DKK.


Emaerket

CO2 neutralt website

Detaljer

...i et smukt design, der bidrager til modellens styrke!

Kuffertens skal er lavet af ElastoMite™ polypropylen, der er elastisk, stødsikker og punktforstærket. De lodrette sektioner i kuffertens form er flotte samtidig med, at de forstærker modellen og gør den mere stødabsorberende. Overfladestrukturen beskytter desuden mod slid og fremhæver modellens farve og design.

Pacifica er luksuriøst indrettet og fuldt foret. Den indeholder en integreret opdeler, lommer i låget og pakningsstropper i bunden. De to store modeller er udstyret med Conwoods Space+™ expander, som gør det muligt at udvide dybden op til 35 mm. Dette er perfekt, når du mangler lidt ekstra plads på hjemrejsen til dine ferieindkøb.

Modellen er udstyret med det holdbare Conwood-Select 8-trac™ hjulsystem, der har god manøvredygtighed og let rulning.

Kufferten har desuden en integreret TSA og Travel Sentry® godkendt kombinationslås, der giver ekstra sikkerhed, uanset hvor rejsen går hen.

Pacifica er dækket af en ekstraordinær garantipakke, der giver dig enestående beskyttelse. Modellens 7-års SafeGuard™ dækker brud på skallen de første 7 år fra købsdatoen uanset årsagen. Derudover er der 3 års WeCare™ garanti på mangler i materiale og komponenter.

Mål: 55 x 39 x 20 cm / 66 x 46 x 25 cm / 76 x 52 x 29 cm.
Vægt: 2,5 kg / 3,5 kg / 4,5 kg.
Liter: 34 L /60 L / 93 L.
Materiale: Polycarbonat.
Style: Pacifica.