X

Kufferter

Køb din næste kuffert her

En god rejse starter med en god planlægning. En del af planlægningen er altid at få pakket det rigtige, og her er kufferten uundværlig. Uanset hvor lang en rejse du skal ud på, er en af de hyppigste problemstillinger at få plads til alt det, du skal have med. Men det problem kan vi hjælpe dig med.


Kufferter i forskellige størrelser

Vi har mange forskellige kufferter i alle størrelser. Uanset om du skal bruge en lille kabinekuffert til en weekendtur eller en stor rummelig kuffert med plads til alt det, du ejer, kan du finde det her hos os. Du har mange muligheder for at tilpasse din søgning ud fra de forskellige kriterier, du kan vælge imellem på vores webshop. Her kan du selv tilpasse målene alt efter hvor bred og dyb en kuffert, du ønsker.Sjov farve eller den stilsikre sorte?

Vores brede udvalg gør, at du kan finde kufferter i mange forskellige farver og modeller. Uanset om du har lyst til at have en kuffert i en sjov farve, der skiller sig ud på bagagebåndet eller en mere stilsikker klassisk sort, har vi mange muligheder til dig. Hvis du skal have dine børn med på rejsen, har vi også et stort udvalg af børnekuffeter.


læs mere

Unikke funktioner


Udover et lækkert design betyder funktionaliteten også meget. Mange af kufferterne har forskellige funktioner indbygget. Det kan blandt andet være garderobeposer, som er praktiske, hvis du for eksempel skal bruge din kuffert til forretningsrejser, hvor du skal medbringe jakkesæt.

Uheldet kan desværre være ude, når du begiver dig ud i verden. Derfor er en god og solid lås på kufferten også vigtigt. På mange af de kufferter du finder hos os, er der indbygget lås i kufferten, som kan indstilles med en unik talkode, så du er på den sikre side.

læs mere