KØB I DAG & BYT INDTIL 31/1-2019. VI ER E-MÆRKET FOR DIN SIKKERHED.

X

Kufferter

Uanset hvor du skal hen, om det er en weekend hos dine venner, tre dage på kursus, ti dage på skiferie eller tre uger i sydens sol, så kræver enhver rejse en ordentlig kuffert, for at blive vellykket.

Din rejse begynder allerede, når du skal pakke og har man først én gang stået og hoppet ovenpå en lidt for lille kuffert for at få den lukket, ved man, hvor ærgerligt det er at skulle lade yndlingsbukserne blive hjemme eller omvendt tage det hele med i små poser og tasker.

Løsningen er en god kuffert med plads til ...

læs mere
... det hele til en skarp pris. 

Altid gode tilbud og branchens bedste udsalg

Hos CarrieAlong finder du altid et omfattende sortiment på tilbud i alle de kendte mærker ligesom det ligger os meget på sinde at give dig branchens bedste udsalg.


Rummelige, store rejsekufferter er en luksus, du bør unde dig selv og alle, du holder af. Små kufferter har naturligvis også deres vigtige funktioner til kortere ture eller som håndbagage, når du skal flyve. Vi har valgt at sælge de bedste mærkevarer inden for solide rejsekufferter.

Gode, solide kufferter skal have mange funktioner. Vores er kendetegnede ved at være yderst funktionelle og holdbare. Brugen af nye materialer giver robuste rejsekufferter, der samtidig har en meget lav vægt. Der er også tænkt på detaljerne i hver eneste af dem. God rum-indretning, ekspansionsmuligheder, kvalitetshjul, og TSA lås, der er aktuel, hvis du skal til USA, er blot nogle af de mange muligheder i vores store sortiment.

Hvad enten du leder efter små, store, smarte, billige, dyre eller andre slags kufferter så har vi det. Vi tilbyder også en praktisk trolley, kabinekufferter der går med som håndbagage, kufferter der skiller sig ud på baggagebåndet, søde børnekufferter eller noget helt andet til at have alle dine ejendele i på rejsen.