X

Herretasker

Vil du have en herrefed taske, der kan få selv den mest rutinerede kvindelige taske køber til at blegne af misundelse, så klik videre her – for CarrieAlong har samlet de bedste, lækreste og fedeste herretasker til dig, der ikke er ligeglad med kvalitet, og som for længst har indset, at en rigtig mand da har en herretaske.


Vi har stor erfaring da vi har eksisteret i 130 år og er en del af Danmarks ældste lædervarekæder, Alfred Lunds Eftf.


Tænk over dit daglige behov og vælg den herretaske, der passer til dig og din stil. Skal du hver dag have en computer eller iPad med, kan det være praktisk - men samtidig tjekket - med en mappe, du kan have under armen. Cykler du på arbejde, er det smartest at vælge en taske, du kan have over skulderen og med den rette størrelse, kan der også være plads til computeren.Store lækre tasker i kernelæder er også et godt valg for den moderne mand, der ved hvad han vil, og som vil vise, at han går op i mode og stil. Duften og følelsen af en ægte kernelædertaske er næsten ubeskrivelig og sammen med læderets patina efter års brug, bliver det ikke meget lækrere og mere maskulint.

Giv dig god tid til at vælge din næste taske og er du i tvivl om hvilken eller hvilke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os - så vil vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige. CarrieAlong giver dig også gerne gode ideer til at pleje din nye herretaske, så den bliver ved med at være lækker.