X

Dametasker

Så er du kommet det rette sted hen. Her på CarrieAlong elsker vi dametasker. Firmaet har eksisteret siden 1879 og er en del af Danmarks ældste lædervarekæder, Alfred Lunds Eftf. Vi har stor og lang erfaring, og nu kan du altså også shoppe dine tasker på nettet og få dem leveret til døren.


De fleste kvinder har en favorithåndtaske og taske til hverdag, og vi har et stort udvalg, der kan hjælpe dig til at vælge den næste. Hvad enten du er til skuldertasker, små tasker med plads til kreditkort og dine nøgler eller har brug for en stor håndtaske, som kan rumme det meste af dit liv, så har vi den rette til dig.


Hvordan skal min dametaske se ud?

Hvis du skal til cocktailfest eller reception kan det være elegant med en clutch taske, som du holder i hånden eller diskret under armen, lige stor nok til et par pengesedler og mønter, en læbestift og pudder. Skal du direkte fra arbejde til middag i byen - måske med kollegaer eller forretningsforbindelser - kan det være praktisk, men stadig elegant, med en selskabstaske med rem, hvor du kan have lidt mere i, samtidig med at du har begge hænder fri. 

De såkaldte crossover tasker er perfekte til dig, der gerne vil have en smuk dametaske, der også er praktisk. Taskerne har en lang justerbar rem, og findes i mange variationer og kvaliteter.

læs mere

Her på siden har vi inddelt dametaskerne i kategorier, der gør det nemt for dig at vælge den eller de tasker, du har brug for. Men vi må hellere advare dig; når du først har set vores store udvalg i dametasker, er det svært ikke at blive fristet blandt lækre håndtasker, smarte skuldertasker, elegante selskabstasker, trendy crossovers eller praktisk shoppere.

Giv dig god tid til at vælge din næste dametaske, og er du i tvivl om hvilken eller hvilke du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os - så vil vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige.

læs mere