Crazy summer: Spar mindst 20% på ALT    Gratis GLS levering ved køb over 300 kr.    Gratis ombytning

X

Rimowa

Kuffertklassikere af Rimowa
Rimowa blev grundlagt helt tilbage i 1898 af Paul Morszeck i Köln. Allerede dengang blev der lagt vægt på letvægtskonstruktion og maksimal stabilitet i deres kufferter. Rimowa var den første virksomhed til at lancerer en trolley i aluminium. En af deres innovative idéer, der har sikret dem deres globale succes. I 1950 blev den første kuffert med riller produceret, hvilket i dag står som et unikt karakteristika for Rimowa. Kufferterne er favoritten blandt kendte i både ind og udland, da Rimowa er et mærke, der er synonym med eksklusivitet og kvalitet i sær klasse.

Kvalitet i verdensklasse
I 2009 ...

læs mere
... lancerede Rimowa den nye serie SALSA AIR, der er yderst holdbar på trods af den meget lave vægt. Dette skyldes at de er fremstillet af det lette højteknologiske materiale polycarbonat, der blandet andet kan modstå Uv-stråling, og er resistent overfor temperaturændringer mellem -100°C til 125° C. Derudover indeholder de den innovative TSA-lås, der er naturligt integreret i kufferten.

Køb Rimowa hos CarrieAlong
Hos CarrieAlong er vi stolte over, at kunne tilbyde de klassiske og førsteklasses kufferter til jer. Rimowa har været en favorit i over 100 år, og er en investering, der vil følge dig på dine rejser i mange år frem.