Spar mindst 25% på ALT     Gratis gaveindpakning     Gratis ombytning af julegaver indtil 15/1   

X

Pia Ries

Smukke damepunge fra Pia Ries
Den anerkendte lædervarefabrik Pia Ries blev stiftet af Lillan Sørensen i 1958. I dag er det datteren, Pia Ries, der har overtaget familievirksomheden, som hun i mere end 15 år har drevet på egen hånd.

Punge i de blødeste og bedste materialer
Fundamentet i virksomheden bygger på en solid fornemmelse for lædervarer i en høj kvalitet. Produkterne, der tæller lige fra smukke damepunge til nøglepunge, er designet i klassiske snit med et skarpt øje for tidens tendenser. Pia Ries tager ofte på inspirationsrejser, hvor nye materialer og idéer bliver taget med hjem til Fredericia, hvor et team af ...

læs mere
... de bedste skræddere og designere producere de nye spændende kollektioner. Som Pia Ries selv beskriver ”Det er altafgørende at vores designs er unikke og at kvaliteten er helt i top”. Alle produkter er håndsyet på egen fabrik i Fredericia. Materialerne består blandt andet af det lækre italienske kalveskind.

Køb de elegante punge fra Pia Ries
Pia Ries laver smukke punge, der passer både til hverdagen og til festen. Se det unikke sortiment hos CarrieAlong og find den pung, du bedst kan lide.