X

Echolac

Echolac
Echolac har i mere end 50 år været de førende inden for baggageindustrien. Firmaet blev etableret af Mr. Reizo Koseli i Tokyo i 1964. Alle Echolac’s designs er en kombination mellem vestlig og østlig stil, hvor inspirationen kommer fra de største mode hovedstæder som New York, Paris og Tokyo. Designerne bag kollektionerne er nøje udvalgte italienske & japanske designere, der sammen sikre firmaet den ene pris efter den anden.

Det er det indre, der tæller
Echolac laver kufferter i flotte farver og mønstre, der giver et smukt ydre.  Echolac har dog ikke kun tænkt på det ydre, men går også meget op i det indvendige design. Her er der lavet adskillige rum, så du uden besvær kan holde orden i din kuffert under hele rejsen. Alle kufferterne er lavet i beskyttende materialer, så de kan holde til let af hvert. Yderligere har de en smart låsefunktion kaldet TSA, så dine ting er sikre på din rejse.

Køb Echolac’s kufferter hos CarrieAlong
Hos CarrieAlong er vi vilde med Echolac, da de både tænker på det ydre og det indre i hvert design. En kuffert fra Echolac er en god investering i mange år frem.