X

Day

DAY – etnisk elegance
Day Birger et Mikkelsen blev stiftet af Keld Mikkelsen i 1977. Som 20-årig rejste Mikkelsen rundt i blandt andet Hong kong og Indien, hvor han blev inspireret af de etniske broderier, mønstre og prints fra Østen. Som Mikkelsen selv beskriver det, så er brandet en ”fusion mellem nær og fjern. Lokalt og globalt”. Deres designs er med andre ord en kombination mellem den etniske og skandinaviske stil.

Stort udvalg af tasker
DAY har et bredt sortiment af tasker, der tæller lige fra toilettasker til weekendtasker, der fås i både stof og læder. Der bliver leget med smukke ...

læs mere
... kontraster hos DAY, hvilket skaber et moderne look. Tasken DAY Gweneth fra linjen 2ND DAY er nok den mest solgte. Den er praktisk, da den kan bruges både til shopping og til weekendturen.  Taskerne er i overensstemmelse med DAY’s koncept, at alt skal holdes i et tidsløst design med øje for tidens farvetrend.

Køb Day Birger et Mikkelsen hos CarrieAlong
Hos CarrieAlong er vi vilde med den underspillet elegance, der er at finde i DAY’s designs. Hos CarrieAlong finder du et stort udvalg af tasker og kosmetikpunge fra DAY.