X

Conwood

Vi er hos Carriealong.dk meget stolte af, at byde dig velkommen til vores kategori med Conwood kufferter. Her finder du et flot og varieret udvalg af kufferter fra producenten Conwood, og til priser, som er yderst konkurrencedygtige. Vores sortiment består af kufferter i mange forskellige varianter, farver og størrelser, og derfor er vi helt sikre på, at du kan finde en billig kuffert eller trolley, som du vil synes rigtig godt om.

Conwood er én af verdens største producenter indenfor kufferter, og de producerer ud over Conwood også kufferter og trolleys for nogle af de mere kendte brands verden over. Alle deres produkter gennemgår dermed også mange kvalitetstjek, så du kan vide dig helt sikker på, at du får en kuffert af allerhøjeste kvalitet, både med hensyn til holdbarhed og funktionalitet. 

Vores billige kufferter fra Conwood fremstilles af stærke materialer, hvor du finder varianter af både softcase og polycarbonat. Alle modeller er udstyret med flere støjsvage hjul, hvilket giver en større mobilitet. Der er krydsbånd indvendigt samt en lynlås netlomme, således at du have mindre ting lige ved hånden. Sikkerheden er ligeledes i top, hvor der er integreret en TSA kombinationslås, så du kan låse din kuffert under transport. 

Der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver blandt vores modeller også, hvilket kan være en stor fordel om sommeren, hvor mange millioner mennesker rejser på kryds og tværs af verdenen – ofte med meget identiske kufferter. Er du derfor glad for turkis, rød eller grøn, så kan vi glæde dig med, at vi har billige trolleys i netop disse farver. Vi har også mønstret kufferter samt kufferter med forskellige motiver til de mindste børn.

Er du på udkig efter en billig kuffert med fire hjul eller bare en billig kuffert håndbagage, så tag et nærmere kig på vores sortiment. Vi er hos Carriealong.dk sikre på, at du vil finde en model, som falder i din smag.