X

Adax

ADAX er en dansk, familieejet virksomhed, hvilket betyder at flere generationer i den samme familie arbejder sammen om at få de lækre designs ud til forbrugeren. Det startede med at Eugen Silfen, chefdesigner for ADAX, kom til Danmark fra Polen. Noget som han selv mener var en tilfældighed – i hvert fald at han lige præcis endte i Danmark. Som 18 årig og nyudklækket student, begyndte Eugen Silfen af interessere sig for modeverdenen, og især tasker. I 1982 blev ADAX grundlagt i en kælder i København. I dag er Helle Silfen, Eugen’s kone, administrerende direktør for ADAX. Eugen og ...

læs mere
... Helle’s døtre arbejder desuden også for familievirksomheden. ADAX tasker er ofte samtaleemnet, når familien er samlet.

ADAX tasker er meget kendte, netop på grund af det flotte design. Og virksomheden hviler aldrig på laurbærbladene. De fortsætter med at være nyskabende på forskellige måder. En af de måder, hvorpå de er nyskabende er at de ind i mellem samarbejder med skandinaviske designere. Heriblandt er Stine Goya, Soulland og Carin Wester. Dette er med til at ADAX tasker altid er moderne og du bliver ved med at kunne finde nye designs i de forskellige webshops.

En ADAX taske er lavet af gode materialer. Kvaliteten er meget vigtig for ADAX, hvorfor de kun anvender kvalitetsmaterialer. En ADAX taske skal være holdbar og det betyder at den skal kunne holde til hverdagen slid. En taske kommer igennem meget i løbet af en dag, når den bliver gået rundt med, pakke ned, sat væk og lignende. Derfor er ADAX taskerne lavet med fokus på god kvalitet og holdbarhed.

ADAX taskerne følger tidens trends, så du er sikker på at få en moderne taske, der holder længe, både i forhold til materialet og i forhold til udtrykket. ADAX laver skindtasker til både kvinder og mænd. Det betyder at du kan få dame tasker og herre tasker af mærket ADAX. Sortimentet af tasker er kæmpestort og derfor er det helt sikkert at du kan finde en taske, der passer til dig og din stil. Der er både punge, clutches, jobtasker, små og større tasker samt accessories i sortimentet.

Da taskerne er af skind kræver de sommetider noget pleje, men så kan taskerne også holde sig pæne i rigtig mange år. Den gode kvalitet som ADAX taskerne er lavet i giver dig derfor en taske med fokus på funktionalitet og design, som du kan bruge i lang tid. Når du ved at du kan bruge dine ADAX tasker i lang tid ved du også at det er en god investering, da du ikke skal ud og købe en ny taske indenfor kort tid.

ADAX familien har indflydelse på alt lige fra design og udvikling til salg og marketing, hvilket gør at du får den rigtige ADAX oplevelse hele vejen rundt. Grundværdierne i virksomheden er ansvarlighed, kvalitet og held, hvilket betegner det målrettede slid, som virksomheden laver for at producere flotte ADAX tasker til forbrugeren i god kvalitet. Med kontorer i hele Europa har ADAX slået sine rødder. ADAX tasker er nu at finde og ikke kun i Danmark.